THE 

SALT BOX

Designed for smaller spaces, The Salt Box goes up instead of out: two bedrooms and full bath upstairs, half-bath, kitchen, and living room below. The home is 754 square feet. 

 

The bedrooms can be combined to create a spacious suite. The list of standard features includes: full appliance package with washer/dryer and dishwasher; room-by-room climate control for comfort and efficiency; roofing materials made from recycled plastics and treated to capture particulate pollutants.

 

Among the Salt Box options are an accessibility package (with the option of a residential elevator), covered entry landing, solar panels, electric car charging station, and a parking pad. 

Building with us, builds forward for all of us.

CONNECT
  • Facebook

As a public benefit corporation, we're pursuing social good as well as profit. We’ve designed everything--our models, our process, our costs--to achieve both goals.

By building with us, you allow us to take on projects with local organizations who share our values to make housing more affordable and increase the density of our cities---and in such a way that our environment and natural resources have a reduced impact.

© 2019 DADU Homes | a public benefit corp